Extra onderwijsaanbod

Themapakketten

Als extra lesmateriaal rondom de vier seizoenen en de decembermaand, bieden wij themapakketten aan, voor groep 1 en 2. In de lessen van deze thema's wordt verwezen naar digitale ondersteuning. De links naar deze websites vindt u hier onder.

Themapakketten Groep 1 Themapakketten Groep 2

Lessen Engels

De Engelse lessen met Woolly's World komen beschikbaar via uw mentor. Deze lessen zijn bedoeld om onze varende kinderen kennis te laten maken met de Engelse taal. In de lesactiviteiten wordt veel gebruik gemaakt van digitale ondersteuning waardoor de kinderen als het ware ondergedompeld worden in een rijk taalbad. Op deze manier willen we de kinderen nog beter aan laten sluiten bij het onderwijs op de reguliere basisscholen waar op steeds grotere schaal Engels wordt gegeven in de onderbouw. U kunt er zelf voor kiezen of u wel of niet aan de slag wilt met Woolly's World. 

Links Engels groep 1 links Engels groep 2

handpop Woolly wordt gebruikt bij de Engelse lessen

Muziek DVD's VoortVarend

U kunt hier de liedjes en geluidsfragmenten, behorende bij de muzieklessen van het onderwijsleerpakket 'VoortVarend', bekijken en beluisteren. 

Muziek DVD 1 Muziek DVD 2 Muziek DVD 3 Muziek DVD 4

 

 

 

Groep 3

Kinderen mogen tot en met het schooljaar waarin zij zeven jaar worden bij de LOVK ingeschreven staan. Daardoor is het mogelijk om – onder voorwaarden die met het welzijn van het kind te maken hebben – de leerstof voor groep 3 aan boord te doen. Indien hier ambitie voor is kan contact opgenomen worden met de mentor. De LOVK werkt met het protocol groep 3 aan boord. In goed overleg wordt naar aanleiding van dit protocol gekeken of groep 3 aan boord haalbaar is.

 

Beslissingsprocedure

Zelf in de bomen zitten letters!